Σχετικά με εμάς

Ο αθλητικός σύλλογος Α.Ο.ΚΕΡΑΜΕΙΑ υποστηρίζει την αγαπημένη σας ομάδα και προσπαθεί να οικοδομήσει ένα πιστό φανατικό σύλλογο που να ξέρει τα πάντα σχετικά με το άθλημα. Η δέσμευσή μας είναι να ενισχυθεί η εικόνα της ομάδας μας και των φιλάθλων μας, επιδιώκοντας να γίνει ο καλύτερος σύλλογος της χώρας.

Έχουμε ένα διοικητικό συμβούλιο που αποτελείται από ενεργά μέλη του συλλόγου, που διοικούν τις πιο αντιπροσωπευτικές πρωτοβουλίες που επιδιώκουν να εκπληρώσουν την αποστολή του οργανισμού μας. Επιπλέον, έχουμε ενεργά μέλη που κάνουν εθελοντική εργασία για το σχεδιασμό και την ανάπτυξη συγκεκριμένων δραστηριοτήτων, μεταξύ άλλων στο πλαίσιο του σκοπού και της φύσης του συλλόγου.

Τα μέλη μας είναι άνθρωποι που αγαπούν την ομάδα μας και μοιράζονται τις αξίες της συντροφικότητας, του σεβασμού, της ειλικρίνειας και της ενθάρρυνσης της υγιούς διασκέδασης. Έτσι, με τις δραστηριότητες που αναπτύχθηκαν μέσα και έξω από τις εγκαταστάσεις μας, δείχνουμε πως ο σύλλογος αποτελείται από το καλύτερο προσωπικό που υποστηρίζει την ομάδα μας σε αυτή την πόλη.

Εάν έχετε περαιτέρω απορίες, μη διστάσετε να τις στείλετε σε μας στην Σελίδα επικοινωνίας.